Китай зробив рис суттєво смачнішим.


За останні 16 років смак і текстура рису в Китаї покращилися. Китайський національний дослідницький інститут рису провів тести, які показали, що якість азіатського рису, вирощеного в Китаї, значно поліпшилася в порівнянні з 2009 роком.
Оцінка смаку рису базується на національному стандарті, який оновили в 2008 році і враховує зовнішній вигляд, запах, смак та текстуру холодного рису. Даний стандарт використовується для отримання загального рейтингу якості продукту.
Висновок китайських дослідників показує, що підвищення врожайності для забезпечення продовольчої безпеки не завжди впливає на якість продукту. Генетичні покращення та контроль за умовами вирощування включаються до факторів, які впливають на якість рису.
Китай є найбільшим виробником рису у світі, на який минулого року припадало 28% світового виробництва.
Також, китайська фірма отримала критику за небезпечне завдання під час тренінгу зі згуртування колективу. Співробітникам компанії довелося ковтати вогонь в рамках вправи для формування команди.
Читайте також
- Не лише "У розшуку": українцям роз'яснили всі статуси від ТЦК у додатку "Резерв+"
- Зеленський оголосив про синхронізацію санкцій із Заходом та рішення щодо міжнародних конвенцій
- Для виїзду з України чоловікам знадобиться ще один документ: що змінилося
- Без цього пенсію не нарахують: тисячі людей похилого віку зіткнулися з проблемою
- Майже 1000 гривень до пенсії: в Україні запровадили доплати для особливої категорії людей похилого віку
- "Настав час": Грем запевняє, що Трамп дав зелене світло жорстким санкціям проти РФ та її союзників